2012-DGS Adaylarının Akademik Not Ortalamalarını Kontrol Etmeleri (26.07.2012)

ÖSYM’nin sitesinde yer alan haberde 2012-DGS Adaylarının Akademik Not Ortalamalarını Kontrol Etmeleri (26.07.2012) ile ilgili duyuru yapılmıştır.Duyurumuz ile ilgili detaylar aşağıda mevcuttur.
En Son ÖSYM Duyurularını ÖSYM Duyuruları Sayfamızda bulabilirsiniz…

ÖSYM’ Deki Açıklamaya göre ;

DUYURU
(26 TEMMUZ 2012)

2012-DGS: Adayların Akademik Not Ortalamalarını Kontrol Etmeleri

2012 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için, meslek yüksekokullarındaki tüm son sınıf öğrencilerinin akademik not ortalamaları, Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri ve AÖF Merkez Bürosunca elektronik ortamda ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine aktarılmıştır.

Adayların, Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri ve AÖF Merkez Bürosunca elektronik ortamda ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine aktarılan akademik not ortalamalarını, http://ais.osym.gov.tr  adresinden 2012-DGS” içerisinde “aday bilgilerim” bağlantısından kontrol etmeleri gerekmektedir. Bilgilerinde düzeltme gereken adayların 1 Ağustos 2012 tarihi saat 12.00’ye kadar doğrudan ilgili Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri ve AÖF Merkez Bürosuna bilgilerinin düzeltilmesi için başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Güncellemeler için Meslek Yüksek Okulu müdürlükleri merkezimiz ile irtibata geçerek güncelleme onayını alacaklardır. Güncelleme İşlemini bitiren MYO’larımız normal süreçte olduğu gibi listelerini ÖSYM’nin ilgili sitesinden elektronik ortamdan teslim ettikten sonra aldıkları dökümleri merkezimize göndereceklerdir. Güncelleme ve liste teslim işlemi 1 Ağustos 2012 saat 17:00’a kadardır. AÖF Merkez Bürosu düzeltme taleplerini aynı tarihlerde Merkezimiz ile irtibatlı olarak yapacaktır . Bu tarihten sonra gelen düzeltme istekleri kabul edilmeyecetir.

2012-DGS adaylarına ve ilgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir